Szolgáltatásaink

Ismerje meg a LénártÉpKer Kft. szolgáltatásait! A jobb oldali képeken az egyes szolgáltatásokhoz tartozó képeinket látja.
(Kattintson a képekre a nagyobb méretben való megtekintéshez!)

Alpintechnika

Cégünk alpintechnikával is foglalkozik, melyet bizonyítvánnyal rendelkező szakembereink végeznek. Mind a levegőben, mind a földön minőségi munkát végzünk.

Képek munkáinkból

Hideg-meleg burkolás

Hideg-meleg burkolással kapcsolatos munkáinkat, minőségi termékekkel, és precíz, szakmájukban elismert emberekkel végeztetjük.

Képek munkáinkból

Fakivágás

Kert rendezés szempontjából vagy karbantartásából fakivágást is vállalunk, hagyományos, illetve szűk helyeken alpintechnikai módszerrel is. A fa hulladékokat előre egyeztetett módon elszállítjuk, vagy külön kérésre feldaraboljuk.

Képek munkáinkból

Karácsonyi díszítés

Az év legszebb időszaka a Karácsony, ami fontos esemény cégünknek is. Bevásárlóközpontok dekorációjának feldíszítését vállaljuk. A lehető leghatékonyabb módszer segítségével igyekszünk varázslatosabbá tenni ezt az ünnepet. Emelőkosaras járművek segítségével, alpintechnikával, és precíz munkamorállal biztosítjuk a díszítés minőségét.

Képek munkáinkból

Külső-belső festés

Beltéri festés:
Amennyiben lakás felújításon vagy tisztasági festésen gondolkodik, abban is tudunk Önnek segíteni. Felszereléseink segítik szakembereinket abban, hogy minőségi munkával varázslatosabbá tegyük otthonát.

Kültéri festés:
Az élénk, derűs színű homlokzatok az esztétikai élmény mellett az épületek külső védelmét is biztosítják. A kültéri festékek feladata, hogy kivédje a csapadékvíz káros hatásait. A ideális homlokzatfesték minimális vizet enged át és eső után rögtön megszárad.

Képek munkáinkból

Tetőfelújítás

Palatető felújítás, felújítás cserepeslemezzel vagy bitumenes tetőfelújítás.

A régi palatető felújítására több lehetőség is felmerül. A régi tetőre kerülhet akár új lemez is, illetve az egész tető lecserélése is megoldás lehet.

A cseréplemezes felújításnál alálécezéssel is dolgozhatunk, ekkor nem szükséges megbontani a tetőszerkezetet, enélkül is fel tudjuk újítani a tetőt, ezután tehetjük rá a cseréplemezeket.

A bitumenes felújítás hatékonysága abba rejlik, hogy nagyon könnyű szerkezetű, és rendkívül jól szigetel.

Képek munkáinkból

Veszélytelenítés

Teljes körűen, minden épület típusra és homlokzati problémákra is vállalunk veszélytelenítést. Vakolat hullásnál ez különösen fontos, hiszen nagyon baleset veszélyes lehet az alatta közlekedők számára.

Képek munkáinkból

Villanyszerelés

A villanyszerelésnél elsőkörben felmérjük a berendezéseket és a teljesítményt. Válljuk ezen kívül erős és gyenge áram, és teljes villanyszerelési munka előkészítését, kivitelezését és dokumentálását is.

Képek munkáinkból